Bosch service logo

Nørregade 4 - 6753 Agerbæk

For everything your car needs.

Dækservice


Vi udskifter gerne dine dæk og hjul!
For mange er dækskiftet en knap så hyggelig fritidsbeskæftigelse. Det opleves ofte som både tidskrævende og lidt af en tålmodighedstest. Hos Jan Mikkelsen Autoværksted ApS skifter vi dine dæk hurtigt, sikkert. Vi bruger verdensførende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der sikrer høj kvalitet og maksimal sikkerhed.
Afbalancering og indstilling af dine hjul
Når du skifter dæk, kan vi også styre og justere hjulindstilling og afbalancering, alt sammen for at give dig en sikker og stabil køreoplevelse pa vejen.

Afbalancering med vejtryk

Mange bilister oplever, at hjulene "hopper", og bilen føles urolig på vejen. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at få hjulene afbalanceret med måling af vejtryk.
Vejtrykket måles ved at lade hjulet køre rundt i vores specialmaskine, hvor en rulle påvirker dækket med et tryk på 635 kg.
Derved afsløres det, om dækket har bløde eller hårde punkter. Maskinen fortæller, hvor på bilen dækket skal placeres for at sikre den mest mulig stabile og rolige kørsel. Dæk og fælge kan optimeres for at sikre bedst muligt vejtryk.
Mange oplever fortsatte rystelser i bilen efter afbalancering i en almindelig afbalanceringsmaskine, da den ikke finder alle fejl i dæk og fælge. Sådanne fejl afsløres hurtigt og præcist i vores seneste ny anskaffede og topmoderne HUNTER GSP 9700 afbalanceringsmaskine, som er godkendt at de store anerkendte dækmærker.

Bosch 3d 4-hjulsudmaling

Her får du præcis sporing af din bil med det bedste udstyr
Trænger din bil til en sporing, fordi den trækker skævt, eller fordi dine dæk bliver slidt ujævnt?
En korrekt sporing af din bil sikrer dig et jævnt slid på dine dæk, og undersøgelser viser, at det optimerer din brændstoføkonomi.
Konsekvensen af, at din bil ikke er sporet korrekt, og dine dæk dermed sidder skævt er øget rullemodstand. Det betyder, at din bil vil bremse en smule hele tiden, dit brændstofforbrug vil blive øget og dine dæk vil blive slidt hurtigere.

Derfor er det en god ide, at du får lavet en 4-hjulsudmaling og sporing af din bil

Årsager til, at der kan være brug for en sporing af din bil
Er du på et tidspunkt kørt over en høj kantsten eller ramt et større hul i vejen, kan det slå hjulet på din bil skævt eller forskubbe ophænget eller kringlestabilisatoren en smule.
Det kan også være ganske almindelig slitage mellem din bils affjedring og styretøj, der er årsagen til, at din sporing ryger.
Uanset hvad er vi klar til at sørge for, at din bil er sporet korrekt. Vi har det nyeste udstyr fra Bosch, der gør os i stand til at foretage en 3D-udmåling af dine bils dæk og få helt præcise data om din dækposition.
Det er din sikkerhed for, at dine dæks position er helt korrekt og din køreoplevelse bliver optimal, efter vi har foretaget en sporing.
Har du brug for nye dæk og fælge til din bil tilbyder vi også dette til en skrap pris. Benyt dig af vores viden og erfaring på dækområdet med hensyn til vejgreb, rullemodstand, belastning og dækstøj, når du skal købe nye dæk til din bil. Hos Jan Mikkelsen Autoværksted ApS tilbyder vi et meget start udvalg af kvalitetsdæk -i alle prislag og vi rådgiver dig om de rigtige dæk til din kørsel samt behov. Vi anbefaler sommerdæk og vinterdæk, hvis du kører året rundt.

Dækhotel

Vi tilbyder dækhotel, opbevaring af dine sommer/vinterhjul uden for sæsonen, hvis du kommer og får
dem skiftet fra sommer til vinter og omvendt.

Kontakt os på tlf. 75196177 for bestilling af tid eller online.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder