Bosch service logo

Nørregade 4 - 6753 Agerbæk

For everything your car needs.

Air-condition service


Hvornår fik du sidst udført service på eller tjekket din bils airconditionanlæg? Med regelmæssig kontrol af dit AC-system får du en mere jævn drift og undgår store reparationer, der kræver både tid og penge.

Et AC-system sørger ikke kun for en behagelig temperatur i kabinen. Det filtrerer også luften udefra, så du ikke indånder udstødningsgasser og andre emissioner. Du kan sagtens opleve, at bilens aircondition fungerer dårligt, uden at du er klar over det. I sådanne tilfælde indånder du og dine medpassagerer udstødningsgasser og anden forurening udefra, som kan være skadelige for helbredet. I den forbindelse er det også meget vigtigt at udskifte filteret i kabinen med jævne mellemrum. Snavset i ældre filtre er den perfekte grobund for bakterier og skimmelsvamp, når det er koldt ude. Sørg derfor for at udskifte filteret en gang om året, hver 15000 km eller ifølge producentens anbefalinger.

Et optimalt fungerende airconditionanlæg skåner også miljøet og forhindrer lækage af kølemiddel. I tilfælde af lækage er det ikke tilstrækkeligt blot at genopfylde airconditionanlægget. Hos Jan Mikkelsen Autoværksted ApS testtrykker vi og foretager fejlsøgning af dit airconditionanlæg, så du ved, om noget i systemet skal udbedres.

Gode råd til vedligeholdelse mellem serviceintervallerne på dit klimaanlæg/airconditionanlæg

Ind imellem at du får klimaanlæg service hos os, er der en række ting, du kan gøre, for at vedligeholde dit klimaanlæg bedst muligt. Hvis du oplever lugtgener fra dit klimaanlæg, skyldes det højst sandsynligt bakteriedannelse i dit ventilationsanlæg. Her kan du bruge en bakteriedræbende rense væske, som du sprøjter ind i anlægget.

Hvis det er meget varmt en dag, du kører, er det en god idé, at du slukker dit klimaanlæg et stykke tid før, du ender din kørsel. På den måde minimerer du risikoen for, at der dannes flere bakterier i dit klimaanlæg.

Alligevel er det en god idé, at du regelmæssigt får klimaservice, så du er sikker på, at dit klimaanlæg altid fungerer optimalt — og vi udfører det altid til en god pris.

Kontakt os på tlf. 75196177 for bestilling af tid eller online.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder